|     |     |     |   home   |   wie zijn wij   |   contact   |   vacatures   |   referenties   |   links   |   colofon
E-scooter Solextoer Lisse Solextoer Lisse arrangementen Solex Culinair Hotel Restaurant De Nachtegaal Solex Speurtocht Solex Flower Tour met gids De Buren Brasserie Olmenhorst La Fontana Hotel Restaurant De Engel Solex huren op locatie


 


  

Hotel Restaurant De Nachtegaal


U kunt de Solexen los huren of in combinatie met een leuk Solexarrangement. In Lisse kunt u van start gaan bij Hotel Restaurant Event Centre Casino de Nachtegaal en uit één van de onderstaande Solexarrangmenten kiezen. Er zijn bij De Nachtegaal voldoende gratis parkeerplaatsen beschikbaar en de ligging is om de hoek bij de Keukenhof. U kunt de Solex toer uitbreiden met sloepvaren langs de Bollenvelden. Wilt u meer informatie over het Solexrijden / huur Solex en/of boeken? Wij staan u graag te woord via info@havefunevents.nl of 0252 421672. U kunt ook het aanvraagformulier invullen door op 'Arrangmenten/prijzen' te klikken'. U kunt bij 'opmerkingen aangeven welk arrangement u wilt aanvragen. Het Have fun Events team en De Nachtegaal wensen u veel plezier met de Solextoer vanaf Lisse door de Bollenstreek.

 

Arrangementen:

1. Drie uur Solexrijden / huur Solex, routebeschrijving Bollenstreek en High Tea in Lisse

€ 64,00 p.p. incl. BTW

Na afloop van uw Solex toer wordt u een assortiment van zoete en hartige hapjes gepresenteerd en natuurlijk krijgen de gasten een uitgebreide keuze uit het ecologische theeassortiment. Koffie is uiteraard ook beschikbaar. Onderstaand een uiteenzetting van wat u kunt verwachten. Variaties hierop zijn aan de Chef-kok voorbehouden.

 

Theesoorten - Er is een keur aan smaken. Aan u de keuze!

***

Scones - Scones geserveerd met marmelade en room.

***

Soep - Krachtige runderbouillon met venkel.

***

Klein zoetgoed - Bonbons, diverse koekjes, petit fours, roomsoesjes, crêpes suzette in sinaasappelsaus en gesuikerde Belgische wafel.

***

Sandwiches - Luxe sandwiches belegd met onder andere komkommer en zalm, rosbief en brie.

***

Klein zoutgoed - Gemengde zoute koekjes en zoute nootjes.

***

Hartig warm - Handgemaakte garnalen- en kalfskroketje, quiche met spek en saucijzen broodje.

 

2. Drie uur Solexrijden / huur Solex, routebeschrijving Bollenstreek en 3 gangen diner in Lisse

€ 78,00 p.p. incl BTW

Diner du chef

Na afloop van de Solex rit wordt u ontvangen in de Nachtegaal met een welkomstdrankje waarna u gezellig aan kunt schuiven voor het voortreffelijke 3 gangen diner welke door onze chef-kok is samengesteld. Het diner wordt in principe geserveerd tussen 18.00 en 21.00 uur. U kunt dit arrangement boeken vanaf 10 personen.

 

3. Drie uur Solexrijden / huur Solex, routebeschrijving Bollenstreek en zomerse BBQ in Lisse

€ 67,50 p.p. incl. BTW

Bij droog en mooi weer bestaat de mogelijkheid om de Solex rit met minimaal 10 personen af te sluiten bij de Nachtegaal op het terras waar de koks aan de grote BBQ de lekkerste vlees- en visgerechten voor u bereiden. Lekker genieten van diverse vlees- en vissoorten, brood, groentes, salades, sauzen en diverse aardappelproducten. En na afloop een heerlijke ijscoupe. De BBQ wordt in principe geserveerd tussen 17.00–21.00 uur. U kunt dit arrangement boeken vanaf 10 personen.

 

Arrangementen/prijzen